Het content management systeem van EZVR heeft verschillende mogelijkheden om 360º beelden te verrijken. In een handomdraai maak je zelf een complete audiovisuele beleving in virtual reality. Onderstaand staan alle mogelijkheden beschreven, ieder met een concreet voorbeeld.

Links

Meerdere 360º foto's kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden tot een virtual reality tour. De gebruiker kan gemakkelijk tussen verschillende views navigeren met de link-buttons. Voorbeeld »

GIF

Infopunten

Om de kijker meer informatie te geven over een 360º view voeg je eenvoudig infopunten toe. Door hierop te klikken (of door er wat langer naar te kijken in virtual reality modus) verschijnen er een, twee of drie vierkanten. Je bepaalt zelf wat de kijker te zien krijgt. Bijvoorbeeld foto's, grafieken of tekst. Voorbeeld »

GIF

Vragen

Daag je publiek uit om na te denken bij alles wat ze zien. Voeg snel en gemakkelijk multiplechoicevragen (twee of drie antwoordmogelijkheden en achteraf een uitleg) aan je VR-tours toe. Voorbeeld »

GIF

Voortgang visualiseren

Laat door middel van vinkjes zien of een informatiepunt al is bekeken of een vraag is beantwoord. Ook is het mogelijk om de gebruiker pas door te laten gaan als alle informatiepunten en vragen afgehandeld zijn. Voorbeeld »

GIF

Plattegrond

Met een plattegrond geef je de gebruiker een goed overzicht van alle ruimtes in je virtuele tour. Je kunt een plattegrond invoegen door deze simpelweg in de tour te slepen en de verschillende views aan te wijzen op de plattegrond. Voorbeeld »

GIF

Menu voor snelle navigatie

Een menu met daarin alle 360 views én de informatiepunten en vragen geven een mooi overzicht van alles wat er in de VR-tour te beleven is. Voorbeeld »

GIF

Miniatuurafbeeldingen

Deze miniatuurversies van de 360-gradenfoto's geven een visueel overzicht van alle ruimtes in de VR-tour. Je kunt het menu met één muisklik aan en uitzetten. Voorbeeld »

GIF

Audio

Maak een 360 view tot een echte ervaring door er een geluidsfragment aan toe te voegen. Je kunt kiezen voor muziek, achtergrondgeluiden of een voice over die vertelt over hetgeen er te zien is. Voorbeeld »

GIF

Skins

Om je EZVR tour van een andere look te voorzien heb je de keuze uit zogenaamde 'skins' met verschillende kleurstellingen van fel rood en geel tot ingetogen zwart. Kies de skin die het beste aansluit bij je huisstijl of je website.

GIF

Stereografische 360-gradenfoto's

EZVR ondersteunt stereografische 360-gradenfoto's. In de VR-modus (of met een anaglyph 3D-bril) verschilt het beeld per oog, zodat diepte ontstaat. Voorbeeld »

GIF

Virtual reality

Alle tours kunnen bekeken worden met een virtual reality bril. Je kunt iedere bril gebruiken. De meest toegankelijke manier is met een Cardboard. Heb je er al een? Open dan de volgende link met je smartphone en kijk maar rond: Voorbeeld »

GIF

Makkelijk delen en insluiten

Je kunt EZVR tours eenvoudig delen op Facebook, LinkedIn, WhatsApp en Twitter met een enkele muisklik. Op Facebook en Twitter kun je de tours zelfs bekijken zonder de website te verlaten. Wil je de tour graag opnemen in je eigen website? Dat kan heel eenvoudig met een korte insluitcode.

GIF